Zagrebački Holding  
Hrvatski English Mapa webaKontakti

Izgradnja nove benzinske postaje

Dana 7. srpnja 2017. godine na Žitnjaku u radnoj jedinici Mehanizacija Podružnice Zagrebačke ceste, otvorena je novoizgrađena benzinska postaja. Uskoro započinje i izgradnja druge dvije benzinske postaje, u sjedištu Podružnice Zagrebačke ceste u Donjim Sveticama te također u radnoj jedinici Asfaltna baza u Rakitju. Novoizgrađenim benzinskim postajama planira se godišnje uštedjeti 7% do 12% te bi se time ukupna investicija isplatila već u drugoj godini korištenja.

Radovi na izgradnji benzinske postaje sastojali su se od uklanjanja i zbrinjavanja stare opreme i instalacija te postavljanja novih spremnika i uređaja s četiri mjesta za točenje goriva, zamjene svih instalacija i postavljanja uređaja za identifikaciju i izvještavanje korisnika te također sustava za nadzor točenja i automatsko mjerenje razine pogonskog goriva.

Novi sustav omogućuje nadzor dobave i nadzor kvalitete zaprimljenog pogonskog goriva, zaprimanje prema vlastitoj mjernoj opremi, izvještaje o potrošnji pogonskog goriva po čovjeku, vozilu, stroju i internom broju, izvještaje o pojedinačnom mjestu za točenje goriva, smanjenje ljudskih pogrešaka, smanjenje emisije CO2 te povezivanje sa svim ERP sustavima u Podružnici Zagrebačke ceste ili u Zagrebačkom holdingu d.o.o.