Zagrebački Holding
Hrvatski English Mapa webaKontakti

IN MEMORIAM Milan Bandić, gradonačelnik Grada Zagreba



Gradonačelnik Grada Zagreba i predsjednik Skupštine Zagrebačkog holdinga, gospodin Milan Bandić, preminuo je 28. veljače 2021. godine u 66. godini života. 

Živio je za svoj grad, za  Zagrepčanke i Zagrepčane koji su mu u svemu što je radio bili na prvom mjestu, za posao koji je s ljubavlju i energijom, unoseći cijeloga sebe – bez ostatka, obavljao 21 godinu.

U povodu smrti gradonačelnika Grada Zagreba gospodina Milana Bandića u predvorju Gradske uprave, Trg Stjepana Radića 1, otvorena je Knjiga žalosti.

Svečana komemoracija održat će se u utorak, 2. ožujka, s početkom u 11 sati, u Hrvatskom narodnom kazalištu, a posljednji ispraćaj bit će u srijedu, 3. ožujka, u 12 sati, na gradskom groblju Mirogoju.

Iz Ureda gradonačelnika upućena je zamolba građanima da umjesto kupovine cvijeća i svijeća, uplate donaciju Zagrebačkoj zakladi za pomoć osobama oboljelima od cerebrovaskularnih bolesti, čiji je zakladnik i upravitelj bio upravo gradonačelnik Bandić. Broj računa Zaklade je HR 7323600001101818176.