Zagrebački Holding
Hrvatski English Mapa webaKontakti

RJ Reciklirani građevinski otpad (RGO)

 NAPOMENA: Privremeno ne primamo građevinsku šutu. O terminu ponovnog početka prihvata na vrijeme ćemo Vas izvijestiti. Ostale vrste otpada (kamen, beton, asfalt) primamo bez bilo kakvih ograničenja. Ne primamo gips kartonske ploče, azbestne ploče, siporeks, drvo, prozore i sl.

Radna jedinica Reciklirani građevinski otpad (RGO) bavi se zbrinjavanjem i obradom građevinskog otpadnog materijala.
Obradom betona, asfalta i ostalog građevinskog otpadnog materijala dolazi se do vrijedne sirovine i tamponskih materijala koji se koriste isključivo u cestogradnji umjesto novih kamenih materijala iz kamenoloma.
 
Postrojenje posjeduje sve potrebne dozvole koje doprinose očuvanju okoliša i smanjivanju iskorištavanja prirodnih resursa.  
Analize koje se neprestano provode kod ovlaštene certifikacijske kuće pokazuju da je kvaliteta materijala zadovoljavajuća za upotrebu u cestogradnji.
 
Za sve koji žele dovesti i zbrinuti građevinski otpad upućujemo napomenu da ispune tiskanicu  za inertni otpad s ispravnim i točnim podacima (Obrazac Prateći list za otpad PL-No/Io može se kupiti u Narodnim novinama).
Naglašavamo da prihvaćamo isključivo građevinski otpad  nastao prilikom gradnje građevina, rekonstrukcije, uklanjanja i održavanja postojećih građevina, a koji nema opasnih svojstava te koji nije na bazi gipsa.
 
Građevinski otpad građani s područja Grada Zagreba mogu dovesti i odložiti bez plaćanja naknade na adresi Tišinska ulica 26 (iza sajma automobila prva ulica desno - nasuprot Čistoće).
Dodatne informacije se mogu dobiti na kontakt brojeve 01/6422-192 i 01/6422-193.


OBRASCI ZA PODATKE O OTPADU



Pretraga subjekata koji zbrinjavaju određeni otpad

Ovdje možete pretražiti sve subjekte koji zbrinjavaju pojedini otpad.

**Napomena: U žuto polje potrebno je upisati ključni broj otpada. Ukoliko niste sigurni pod kojim ključnim brojem se vodi otpad, prilažemo Vam Katalog otpada.



FOTO GALERIJA